Vihkot ja kalenterit

Taskukalenteri kotelossa

48.00 52.90 

Clear options

Taskukalenteri vetoketjullisessa kotelossa, jossa tasku ja kynänpidike. Tämä kalenteri soveltuu monivuotiseen käyttöön, sillä kotelo kestää käytössä pitkään ja kalenterin voi vaihtaa joka vuosi uuteen. Täyttökalenterin voit tilata myös kauttamme.

説明

Koko 110 x 190 mm kotelon ulkomitta
Hyvin aukeava kierresidottu kalenteri joko uusionahka- tai luonnonkorkkikotelossa
Kotelon takakannessa Private Case preeglaus
2022 yleiskalendaario FI/SE/EN
Vuosisuunnitelmat 2022 ja 2023
Kansainväliset vapaapäivät
Suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimipäivät
Euroopan ja Suomen kartat
Tilaa muistiinpanoille
Ympäristöystävällinen Avainlipputuote

追加情報

Kannen materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Kannen materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.