Vihkot ja kalenterit

Taskukalenteri vihko-osalla

24.90 29.90 

Clear options

Käsin sidottu taskukalenteri, jossa erillinen vihko-osa. Tila-ihme vaikka taskussa kuljetettavaksi
Perinteinen malli isolla vuosilukustanssauksella.

説明

Koko 95 x 165 mm
Hyvin aukeava kierresidottu kalenteri valintasi mukaisilla kansilla, takakannessa Private Case preeglaus
2022 yleiskalendaario FI/SE/EN
Vuosisuunnitelmat 2022 ja 2023
Kansainväliset vapaapäivät
Suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimipäivät
Euroopan ja Suomen kartat
Tilaa muistiinpanoille
Ympäristöystävällinen Avainlipputuote

追加情報

Kannen materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Kannen materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.

Vihko-osan materiaali

Kirkkaanvalkoinen kloorivapaa FSC® Premium-paperi, jolle on helppo tehdä muistiinpanoja ilman että se näkyy paperin läpi. Paperille on myönnetty sekä pohjoismainen Nordic Ecolabel että eurooppalainen EU Ecolable ympäristömerkit. Paperin tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme)."