Private Case Oy

Kohti ekologisempaa ja järjestelmällisempää arkea

Ekologista muotoilua vuodesta 1985

 

Private Casen tarina sai alkunsa jo vuonna 1985, kun rakennusarkkitehti, teollinen muotoilija Ari Korolainen ei löytänyt sopivaa salkkua piirustustensa kuljettamiseen, ja päätti valmistaa sellaisen itse. Tämä oli alku Private Case-mallistolle, jota laajennettiin salkkujen lisäksi muilla tuoteryhmillä. Uusiopahvi valikoitui materiaaliksi sen ympäristöystävällisyyden ja miellyttävän tunnun takia. Myöhemmin pahvin rinnalle otettiin ekologinen uusionahka. Uusi materiaali mahdollisti kokonaan uudenlaisten tuotteiden ideoinnin ja valmistuksen.

Yli 30 toimintavuoden jälkeen Private Case vaihtoi omistajaa 1.8.2018. Yrityksen omistajina aloittivat Jouni ja Päivi Mikkonen. Kuin sattumaa, samaisena päivänä uutisoitiin myös maapallon käyttäneen uusiutuvat luonnonvaransa tämän vuoden osalta loppuun, ja elävän loppuvuoden velaksi.

Uusilla yrittäjillä on takanaan pitkä, osittainen yhteinenkin historia. Vuonna 1998 Mikkoset muuttivat ulkomaille ja selvittivät mm. Private Caselle mahdollisuutta laajentaa toimintaa uudelle mantereelle. Aika ei kuitenkaan vielä ollut siihen kypsä, mutta ajatus Private Casen tuotteista jäi yrittäjäpariskunnan mieleen.  ”Jonakin päivän haluamme olla mukana Private Casen tarinassa, mikäli se on mahdollista”, muistelee Jouni Mikkonen. 

 

 

 

 

Uudet yrittäjät jatkavat Private Case -brändin kehittämistä uudella innolla vanhaa kunnioittaen. Tuotevalikoimaa on nykyaikaistettu ja uusia ekologisia materiaaleja on tullut lisää. Kasvusuunnitelmansa tueksi yrityksen visuaalista ilmettä on päivitetty ja yritys on siirtynyt uusiin toimitiloihin. 

”Tavoitteemme on jatkossakin suunnitella laadukkaita, kestäviä tuotteita, panostamalla entistä enemmän kestävään kehitykseen”, kertoo Mikkonen.

Me Private Caselaiset haluamme tukea kestävää ja järjestelmällistä arkea tarjoamalla ihmisille ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja tuotteita, jotka ovat meidän itse suunnittelemia ja valmistamia.   

Unlimited Notes uusiopahvivihkot.

Uusiomateriaalit

 
Private Case ”Eco-lux”-tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti uusiomateriaaleista mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä Suomessa. Tuotteissa käytetyt materiaalit pahvi, paperi ja nahka, ovat tarkkaan valittua sertifioituja uusiotuotteita. Raaka-aineiden valmistusprosesseissa on pyritty huomioimaan mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Käyttämällä Private Case ”Eco-lux”-tuotteita kuormitat ympäristöä vähemmän tinkimättä tuotteiden toimivuudesta ja näyttävyydestä!

Suomalaista osaamista

Kaikki Private Case -tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan Hollolassa paikallisella työvoimalla. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja kestävästi käsityönä, yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus sekä Design from Finland -merkki. 

Private Case Oy

Puurtajantie 3
15880 Hollola
Finland

Puh: +358 50 4433470

Email: info@privatecase.fi

Y-tunnus: 2926847-3

 

Jouni Mikkonen

Myynti

Puh: +358 40 0629280

Email: jouni.mikkonen@privatecase.fi

 

Julia Häkkinen

Suunnittelu

julia@privatecase.fi