Kestävästi kohti ekologisempaa ja järjestelmällisempää arkea – Private Case Oy

Private Case Oy on vuonna 1985 perustettu suomalainen, korkealaatuisia design stationery-tuotteita valmistava yritys. Yrityksen perustaja on rakennusarkkitehti, teollinen muotoilija Ari Korolainen. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. salkut, vihot, kalenterit, kansiot, säilytyslaatikot, paperikorit ja pakkaukset. Ominaista tuotteille on pelkistetty, oivaltava design ja uusiomateriaalien ekologinen käyttö. Private Case-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteilla on avainlipputunnus.

Ideasta yritykseksi

Ajaton, yksinkertaisen kaunis muoto ja hyvä käytettävyys ovat olleet tuotesuunnittelun lähtökohtana yrityksen alusta asti. Tuotteet suunnitellaan loppukäyttäjän tarpeita ajatellen. Uusiopahvi ja –nahka ovat pääasialliset valmistuksessa käytettävät materiaalit. Uusiopahvi huokuu luonnonmateriaalin hyvää ja kestävää tuntua ja on äärimmäisen kevyt. Uusionahka on puolestaan mahdollistanut kokonaan uudenlaisten Private Case -tuotteiden suunnittelun ja valmistuksen, mm. tietokonesalkut.

Kansainvälisesti palkittua suomalaista muotoilua

Jatkuva tuotekehitys on pitänyt Private Casen muotoilun huipulla jo vuosikymmeniä. Tuotteet ovat edustaneet suomalaista muotoilua eri puolilla maailmaa ja saaneet useita sekä kotimaisia että kansainvälisiä muotoilupalkintoja, näistä suurimpina Red Dot Design Award ja A’ Design Award.

Yhteydenotto

Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä.