Private Case Oy

Kohti ekologisempaa ja järjestelmällisempää arkea

Ekologista muotoilua vuodesta 1985

 

Private Casen tarina sai alkunsa jo vuonna 1985, kun rakennusarkkitehti, teollinen muotoilija Ari Korolainen ei löytänyt sopivaa salkkua piirustustensa kuljettamiseen, ja päätti valmistaa sellaisen itse. Tämä oli alku Private Case-mallistolle, jota laajennettiin salkkujen lisäksi muilla tuoteryhmillä. Uusiopahvi valikoitui materiaaliksi sen ympäristöystävällisyyden ja miellyttävän tunnun takia. Myöhemmin pahvin rinnalle otettiin ekologinen uusionahka, joka mahdollisti kokonaan uudenlaisten tuotteiden ideoinnin ja valmistuksen.

Yli 30 toimintavuoden jälkeen aika on kulunut ja itseilmaisun eri tavat ovat siirtyneet sähköiseen muotoon. Private Casen tarkoitus on kuitenkin sama. Haluamme edelleen tarjota arjen järjestelyä ja itseilmaisua helpottavia tuotteita, jotka on suunniteltu ja käsintehty Suomessa.

 

 

 

 

Pohjoismaisen minimalistisen ja oivaltavan muotoilun ohella Private Case -tuotteet tunnetaan ympäristöystävällisten uusiomateriaalien käytöstä. ”Eco lux” -tuotteet on valmistettu kestävästi kierrätysmateriaaleista mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä. Käytettyihin materiaaleihin kuuluvat luonnollinen ”eko-nahka” sekä kierrätetystä paperista valmistettu uusiopahvi. Käyttämällä Private Case ”Eco-lux”-tuotteita kuormitat ympäristöä vähemmän tinkimättä tuotteiden toimivuudesta ja näyttävyydestä!

Unlimited Notes uusiopahvivihkot.

Uusiomateriaalit

Private Case ”Eco-lux”-tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti uusiomateriaaleista mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä Suomessa. Tuotteissa käytetyt materiaalit pahvi, paperi ja nahka, ovat tarkkaan valittua sertifioituja uusiotuotteita. Raaka-aineiden valmistusprosesseissa on pyritty huomioimaan mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. 

Suomalaista osaamista

Kaikki Private Case -tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan Hollolassa paikallisella työvoimalla. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja kestävästi käsityönä, yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus sekä Design from Finland -merkki. 

Private Case Oy

Puurtajantie 3
15880 Hollola
Finland

Puh: +358 50 4433470

Email: info@privatecase.fi

Y-tunnus: 2926847-3

 

Jouni Mikkonen

Myynti

Puh: +358 40 0629280

Email: jouni.mikkonen@privatecase.fi

 

Julia Häkkinen

Suunnittelu

julia@privatecase.fi