Private Case Oy

Kohti ekologisempaa ja järjestelmällisempää arkea

Ekologista muotoilua vuodesta 1985

Private Case sai alkunsa vuonna 1985, kun rakennusarkkitehti, teollinen muotoilija Ari Korolainen ei löytänyt sopivaa salkkua piirustustensa kuljettamiseen, ja päätti valmistaa sellaisen itse. Tämä oli alku mallistolle, jota laajennettiin pian salkkujen lisäksi muilla tuoteryhmillä. Uusiopahvi valikoitui materiaaliksi sen ympäristöystävällisyyden ja miellyttävän tunnun takia. Myöhemmin pahvin rinnalle otettiin uusionahka, joka mahdollisti kokonaan uudenlaisten tuotteiden valmistuksen. 

Uusien valmistusmateriaalien ja uusien toimitilojen myötä myös Private Casen brändi ja tuotevalikoima ovat kokeneet uudistuksia. Toiminta jatkuu uudella innolla vanhoja arvoja noudattaen. Tavoitteena on jatkossakin suunnitella laadukkaita, kestäviä tuotteita, panostamalla entistä enemmän kestävään kehitykseen. 

Unlimited Notes uusiopahvivihkot.

Uusiomateriaalit

Private Case ”Eco-lux”-tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti uusiomateriaaleista mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä Suomessa. Tuotteissa käytetyt materiaalit pahvi, paperi ja nahka, ovat tarkkaan valittua sertifioituja uusiotuotteita. Raaka-aineiden valmistusprosesseissa on pyritty huomioimaan mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset. Käyttämällä Private Case ”Eco-lux”-tuotteita kuormitat ympäristöä vähemmän tinkimättä tuotteiden toimivuudesta ja näyttävyydestä!

Suomalaista osaamista

Kaikki Private Case -tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan Hollolassa paikallisella työvoimalla. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja kestävästi käsityönä, yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus sekä Design from Finland -merkki. 

Private Case Oy

Puurtajantie 3
15880 Hollola
Finland

Puh: +358 50 4433470

Email: info@privatecase.fi

Y-tunnus: 2926847-3

 

Jouni Mikkonen

Myynti

Puh: +358 40 0629280

Email: jouni.mikkonen@privatecase.fi

 

Julia Häkkinen

Suunnittelu

julia@privatecase.fi