Self-management

Kulmakuminauhakansio

8.90 

Tyhjennä valinnat

A4-kokoinen kansio kulmakuminauhakiinnityksellä tärkeiden asiakirjojen ekologiseen säilytykseen. Valmistettu läpivärjätystä, 100% kierrätyspaperista valmistetusta uusiopahvista.

Kuvaus

Koko 225 x 305 x 10 mm.

Kuminauhan väri valitun tuotteen kuvan mukaan. Jos haluat toisen värisen kuminauhan kuin kuvassa, voit mainita siitä kassalla ”Tilauksen kommentit” kohdassa. (Saatavilla kuvissa näkyvät värit.)

Private Case-tuotteissa käytetty raaka-aine on uusiopahvi. Uusiopahvi on valmistettu kierrätyspaperista ja sen värjäyksessä ei ole käytetty haitallisia aineita. Läpivärjätylle materiaalille on myönnetty maailman vanhin kansainvälinen ympäristömerkki ”Blue Angel Eco-label”.

Läpivärjätyn pahvin lisäksi käytämme valituissa tuotteissa FSC® (Forest Stewardship Council) -sertifioimaa kierrätyspahvia. FSC®-merkein merkatut tuotteet noudattavat osaltaan korkeimpia sosiaalisia sekä ympäristöllisiä arvoja heijastavia periaatteita ja kriteereitä. FSC®-merkitty raaka-aine on valmistettu järjestön sertifioimista ja hyväksymistä kierrätysmateriaaleista.

Lisätiedot

Väri

Tummanharmaa, Oranssi, Sininen, Keltainen