Vihkot ja kalenterit

A5 vihko kotelossa

52.50 59.90 

Vetoketjullinen vihkokotelo sisältää A5-kokoisen vihkon. Vihko soveltuu monivuotiseen käyttöön, sillä kotelo kestää käytössä pitkään ja vihkon voi vaihtaa uuteen edellisen täytyttyä. Vihkoksi on valittavissa perinteinen kierresidottu A5-vihko tai uusiopahvinen Unlimited Notes -vihko. Unlimited Notes -vihko ja kierretäyttövihko saatavilla myös erikseen.

Kuvaus

Kotelon koko 175 x 240 x 20 mm

Vihko wire-sidottu koko 148 x 210 mm, A5 tai Unlimited Notes -vihko

Paperi valkoinen FSC® sertifioitu, 90 gr

Kotelon materiaalina joko ekologinen uusionahka tai luonnon korkki, takakannessa Private Case preeglaus
Ympäristöystävällinen Avainlipputuote

Lisätiedot

Kannen materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Kannen materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.

Unlimited Notes-vihon kannen materiaali uusiopahvi

FSC-sertifioitu uusiopahvi, mikä on valmistettu 100% kierrätyspaperista. Valmistusprosessissa energian ja veden kulutus on minimoitu, eikä materiaalin värjäyksessä ole käytetty haitallisia aineita. Läpivärjätylle materiaalille on myönnetty maailman vanhin kansainvälinen ympäristömerkki ”Blue Angel Eco-label”.

Vihko-osan sivujen materiaali

Kirkkaanvalkoinen kloorivapaa FSC® Premium-paperi, jolle on helppo tehdä muistiinpanoja ilman että se näkyy paperin läpi. Paperille on myönnetty sekä pohjoismainen Nordic Ecolabel että eurooppalainen EU Ecolable ympäristömerkit. Paperin tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).