Kestävät yrityslahjat Suomesta

Vahvista brändiäsi tyylikkäällä yrityslahjalla. Laadukkaat tuotteemme sopivat brändättynä yrityslahjaksi, henkilöstön käyttöön tai yrityksesi myymälään ja verkkokauppaan.

Käytännöllinen yrityslahja, joka viestii arvoistasi

Materiaalimme ovat huolella valittuja sertifioituja uusiotuotteita; pahvia, paperia, nahkaa, korkkia ja huopaa. Raaka-aineissa pyritään mahdollisimman pieniin ympäristövaikutuksiin. Kun haluat viestiä yrityksesi arvoista ja erottua vastuullisena kumppanina, valitse Private Case.

Tutustu materiaaleihin >

Tuotteiden brändääminen

Vakiotuotteitamme on mahdollista personoida monilla tavoilla, kuten materiaali- ja värivaihtoehdoilla sekä logopainatuksilla. Suunnittelemme tilaustyönä myös erilaisia promootiotuotteita, jossa toivomasi viesti yhdistyy Private Casen oivaltavan designin kanssa.

Tutustu suunnittelumahdollisuuksiin >

Yksilöllinen pakkaussuunnittelu

Onko sinulla tuote, joka ansaitsee uniikin ja ekologisen pakkauksen? Tarjoamme vakiopakkausten lisäksi yksilöllistä pakkaussuunnittelua toiveidesi mukaan.

Yksilölliset pakkaukset >

Suunnitellaan yhdessä

Heräsikö kysymyksiä tai ideoita? Haluatko pyytää tarjouksen? Ole yhteydessä tiimiimme. Vastaamme mielellämme muotoiluun, materiaaleihin ja räätälöintiin liittyviin kysymyksiin ja autamme suunnittelussa.