Private Case

Kohti ekologisempaa ja järjestelmällisempää arkea.

MUOTOILU X YKSILÖLLISYYS X EKOLOGISUUS

Kun tyylikäs pohjoismainen muotoilu kohtaa yksilöllisen käyttökokemuksen ja ympäristön kunnioittamisen, ollaan hyvien asioiden äärellä. Viehättävän pelkistetty muotoilu, yksilöllisyys ja ekologisuus ovat olleet punainen lankamme jo vuodesta 1985, jolloin ensimmäiset Private Case -salkut syntyivät arkkitehtien tarpeisiin. Sen jälkeen lukemattomat yritykset ja kuluttajat ovat päässeet nauttimaan ammattilaisten suunnittelemista arjen järjestäjistä ja ilostuttajista. Private Case -tuotteet valmistetaan käsin Suomessa huippulaatuisista kierrätysmateriaaleista.

Vastuullisuus

Private Case -tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen mukaisesti uusiomateriaaleista mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä Suomessa. Tuotteissa käytetyt materiaalit pahvi, paperi ja nahka, ovat tarkkaan valittua sertifioituja uusiotuotteita. Raaka-aineiden valmistusprosesseissa on pyritty huomioimaan mahdollisimman pienet ympäristövaikutukset.

Suomalaista osaamista

Kaikki Private Case -tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan Tampereella ja Lahdessa paikallisella työvoimalla. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti ja kestävästi käsityönä, yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu -tunnus sekä Design from Finland -merkki.

Yhteydenotto

7 + 4 =