Alustat

Hiirimatto

24.90 

2-puolinen hiirimatto tai vaikka ruokapöydän tabletti, sekä koti- että toimistokäyttöön. Vaihda puolta vuodenajan ja sisustuksen mukaan.

Kuvaus

Koko 320 x 230 mm
Hiirimaton materiaalina on ekologinen uusionahka, mikä on helppo pitää puhtaana ja omaa erinomaisen värinkeston. Materiaali kestää myös hyvin kosteutta.
Vakiona alustan toinen puoli on musta ja toisen puolen väri on valittavissa. Kummallakin puolella on yläkulmassa Private Case preeglaus.
Voit myös tiedustella muita värikombinaatioita, mutta näiden osalta on syytä varautua vähintään muutaman viikon toimitusaikaan.
Avainlippu ja Design from Finland tuote, valmistettu ja suunniteltu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).