Vihkot ja kalenterit

A5 kalenteri ja vihko kotelossa

59.00 72.90 

Vetoketjullinen kalenterikotelo sisältää A5-kokoisen kalenterin ja vihkon. Tämä kalenteri soveltuu monivuotiseen käyttöön, sillä kotelo kestää käytössä pitkään ja kalenterin voi vaihtaa joka vuosi uuteen. Kalendaarioksi on valittavissa Private Casen oma vuosikalenteri tai Ajaston Wega -vuosikalenteri. Vihkoksi on valittavissa uusiopahvinen Unlimited Notes -vihko tai perinteinen kierresidottu täyttövihko. Täyttökalenteri, Unlimited Notes -vihko ja kierretäyttövihko saatavilla myös erikseen.

Kuvaus

Kotelon koko 175 x 240 x 20 mm
Kalenterin ja vihkon koko 148 x 210 mm (A5)
Kotelon materiaalina joko uusionahka tai luonnon korkki valintasi mukaan, takakannessa Private Case -preeglaus.

Kalendaarioksi on valittavissa Private Casen oma vuosikalenteri tai Ajaston Wega -vuosikalenteri.

 

Private Case -kalenteri:

Koko 148 x 210 mm (A5)
2024 yleiskalendaario FI
Selkeä Private Case -projektihaitarikalenteri 6 kk:n näkymällä / puoli
Suomalaiset nimipäivät
Runsaasti muistiinpanotilaa
Kotimainen Avainlipputuote

 

Wega -kalenteri:

Koko 148 x 210 mm (A5)
2024 yleiskalendaario FI/SE/EN
Vuosisuunnitelmat 2024 ja 2025
Selkeä Private Case -projektihaitarikalenteri 6 kk:n näkymällä / puoli
Kansainväliset vapaapäivät
Suomalaiset ja suomenruotsalaiset nimipäivät
Auringon nousu- ja laskuajat (Helsinki, Oulu)
Kansainvälinen aika
Runsaasti muistiinpanotilaa
Ympäristöystävällinen Avainlipputuote

Lisätiedot

Kannen materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Kannen materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.

Unlimited Notes-vihon kannen materiaali uusiopahvi

FSC-sertifioitu uusiopahvi, mikä on valmistettu 100% kierrätyspaperista. Valmistusprosessissa energian ja veden kulutus on minimoitu, eikä materiaalin värjäyksessä ole käytetty haitallisia aineita. Läpivärjätylle materiaalille on myönnetty maailman vanhin kansainvälinen ympäristömerkki ”Blue Angel Eco-label”.

Vihko-osan sivujen materiaali

Kirkkaanvalkoinen kloorivapaa FSC® Premium-paperi, jolle on helppo tehdä muistiinpanoja ilman että se näkyy paperin läpi. Paperille on myönnetty sekä pohjoismainen Nordic Ecolabel että eurooppalainen EU Ecolable ympäristömerkit. Paperin tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).