Vihkot ja kalenterit

Basic muistivihko kuminauhalla

12.90 16.90 

Ekologisempi vaihtoehto tavalliselle kierreviholle päivittäiseen käyttöön. Tarkista myös A6 koon saatavuus.

Kuvaus

Koko 152 x 210 mm A5
180 sivua
Kannen materiaali ekologinen läpivärjätty uusiopahvi tai uusionahka. Etukannen värivaihtoehtoja on useita, mutta takakannen väri on aina tumman harmaa, jossa on Private Case preeglaus. Sisäsivut ovat ympäristösertifioitua paperia.
Basic kierrevihko on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Kannen materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Kannen materiaali uusiopahvi

FSC-sertifioitu läpivärjätty uusiopahvi, mikä on valmistettu 100% kierrätyspaperista. Valmistusprosessissa energian ja veden kulutus on minimoitu, eikä materiaalin värjäyksessä ole käytetty haitallisia aineita. Läpivärjätylle materiaalille on myönnetty maailman vanhin kansainvälinen ympäristömerkki ”Blue Angel Eco-label”.

Sisäsivujen materiaali

Kirkkaanvalkoinen kloorivapaa FSC® Premium-paperi, jolle on helppo tehdä muistiinpanoja ilman että se näkyy paperin läpi. Paperille on myönnetty sekä pohjoismainen Nordic Ecolabel että eurooppalainen EU Ecolable ympäristömerkit. Paperin tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).