Vihkot ja kalenterit

Pocket

18.90 23.90 

Palkittu Pocket – A6 muistivihko on suunniteltu kulkemaan matkassa missä tahansa, milloin tahansa. Nimensä mukaisesti se mahtuu taskuun ja pieneenkin laukkuun. Kynälle on oma paikkansa ja kuminauha pitää vihon suljettuna kun sitä ei käytetä. Sisävihko on helposti vaihdettavissa uuteen sen täytyttyä.

Kuvaus

Koko 90 x 120mm A6

Vihossa on neljä osaa: kannet, merkkauskartonki, vaihdettavat sivut ja kynä. Sivujen vaihdettavuus takaa sen, että vihko säilyy matkassa mukana vuosia.
Vihon jokainen sivu on eri kokoinen, erikseen leikattu, mikä luo huolitellun näkymän oli vihko kiinni tai auki.
Kannen materiaalina on ekologinen uusionahka tai luonnon korkki valintasi mukaan. Vihon takakannessa on Private Case preeglaus. Sisäsivut ovat ympäristösertifioitua paperia.
Vihkoa on saatavissa useissa eri väreissä.
Pocket-vihko on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Kannen materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Kannen materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.

Sisäsivujen materiaali

Kirkkaanvalkoinen kloorivapaa FSC® Premium-paperi, jolle on helppo tehdä muistiinpanoja ilman että se näkyy paperin läpi. Paperille on myönnetty sekä pohjoismainen Nordic Ecolabel että eurooppalainen EU Ecolable ympäristömerkit. Paperin tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Palkinnot

Pocket vihko on voittanut A'Design Award & Competition Bronze palkinnon