Tietokone- ja tablettisalkut

Olga tietokonelaukku

189.00 

Palkittu uusionahkainen tietokonelaukku pitkällä, säädettävällä hihnalla. Laukun sisällä on erillinen, huovasta valmistettu irrotettava tasku 13″ – 14″ kannettavalle tietokoneelle, jota voit käyttää halutessasi myös erikseen. Laukun ilmettä voit muuttaa helposti hihnojen pituutta säätämällä, tarjoten vaihtoehtoja niin eri tilanteisiin kuin kantotapoihinkin.

Kuvaus

Koko 350 x 255 x 30 mm
Laukun materiaalina on uusionahka, mikä hylkii vettä ja likaa ja on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä.
Irroitettavan sisäpussin materiaalina on huopa, mikä on valmistettu 100% luonnon villasta, mikä tarjoaa paitsi erinomaisen suojan tietokoneelle, on se myös paloturvallinen.
Laukkua on saatavissa useissa eri väreissä.
Olga on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Laukun materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Sisälaukun materiaali design huopa

Design huopa on ekologinen vaihtoehto. Se on valmistettu 100% luonnon villasta eikä siinä ole lainkaan synteettisiä kuituja. Huopa on täysin biohajoava ja lisäksi paloturvallinen.

Palkinnot

Olga-tietokonelaukku on voittanut lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja kuten A'Design Award Gold ja reddot design award-palkinnot.