Tietokone- ja tablettisalkut

Tablettikotelo S / M / L

73.00 85.00 

Tyylikäs uusionahkainen tablettikotelo, mikä kätkee sisälleen irroitettavan sisäpussin taskuineen, 40-lehtisen kierretäyttövihon, kynän, ja erillisen paikan käyntikorteille.

Kuvaus

S-koko 240 x 180 x 20 mm; M-koko 280 x 218 x 20 mm; L-koko 325 x 227 x 20 mm
Tablettikotelon materiaalina on uusionahka, mikä hylkii vettä ja likaa ja on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä. Uutuutena myös lämmin korkki.
Irroitettavan sisäpussin materiaalina on joustava, niinikään vettä ja likaa hylkivä neopreeni.
Kierresidotussa vihossa on 80 sivua, täyttövihkoja myydään myös erikseen.
Koteloa on saatavissa useissa eri väreissä.
Tablettikotelo on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Materiaali luonnon korkki:

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.