Käyntikortti-, kynä-, passi- ja muut kotelot

All-You-Need kotelo

54.90 59.90 

Palkittu All You Need puhelinkotelo mukaan matkalle tai vaikka päivittäiseen käyttöön. Siihen mahtuu kätevästi kaikkein tärkeimmät pikkutavarat kuten matkapuhelin, maksukortit, käyntikortit tai vaikka matkaliput ja passi.

Kuvaus

Koko 210 mm x 110 mm x 20 mm
All You Need-kotelon materiaalina on ekologinen uusionahka tai lämmin luonnon korkki.
Kotelossa on yksi iso tasku, kolme korttitaskua sekä yksi vetoketjullinen tasku kolikoille. Lisäksi kotelossa on sisällä verkkotasku, mikä sopii erityisesti matkapuhelimelle, joka soidessaan näkyy ja kuuluu etupuolella olevan ikkunan läpi.
Asiakkaiden toiveesta tuotteeseen on lisätty lyhyt, irrotettava hihna.
Koteloita on useita eri värivaihtoehtoja, mutta sekä vetoketju että hihna ovat mustat.
All You Need-kotelot on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.

Palkinnot

Tuote on voittanut A'Design Award Winner -palkinnon.