Käyntikortti-, kynä-, passi- ja muut kotelot

Kynäkotelo

18.90 22.00 

Muotoilultaan ajaton kynäkotelo soveltuu yksinkertaisuudessaan kynien säilytyksestä käsityötarvikkeiden, kuten neule- ja virkkuupuikkojen säilytykseen. Kotelon koko on suunniteltu siten, että materiaalin hukka on minimoitu.

Kuvaus

Koko 210 x 50 x 15 mm
Kynäkotelon materiaalina on ekologinen uusionahka, mikä hylkii kosteutta ja likaa ja on helppo pitää puhtaana. Valittavanasi on myös lämmin luonnon korkki.
Muotoilultaan kotelo on yksinkertainen ja ajaton. Kotelon takapuolella on Private Case preeglaus.
Värivaihtoehtoja on useita, mutta kuminauha on aina joko musta tai valkoinen.
Kynäkotelot on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa hukka minimoiden.
Avainlippu ja Design from Finland tuote.

Lisätiedot

Materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.

Palkinnot

Vihko on osa reddot design award -palkittua stationery-tuoteryhmää.