Tietokone- ja tablettisalkut

Tietokonereppu Kontti

230.00 245.00 

Kontti on tyylikäs ja urbaani cityreppu, joka huomataan! Reppu on kevyt kantaa ja se on valmistettu ekologisesta uusionahkasta ja luonnonkorkista. Tilavassa Kontissa on paljon käyttömukavuutta helpottavia yksityiskohtia kuten omat taskunsa kannettavalle tietokoneelle ja tabletille/ muistikirjalle, puhelimelle ja juomapullolle.

Kuvaus

Koko 300 mm x 400 mm x 150 mm

Kontti-repun materiaalina on ekologinen uusionahka tai lämmin luonnon korkki yhdistettynä uusionahkaan.

Repussa oma tasku kannettavalle tietokoneelle, tabletille/muistikirjalle ja puhelimelle. Puhelintasku on vetoketjullinen ja siihen mahtuu puhelimen mukana hyvin myös passi tai mutta pikkutavaraa. Lisäksi kotelossa on nauha juomapullolle, jonka avulla pullo pysyy helposti pystyssä. Reppu on helppo pakata ja se aukeaa tarvittaessa kokonaan, mutta pikkutavaroita ottaessa repun voi aukaista pelkästään päältä kahden vetoketjun ansiosta. Repussa on tyylikkäät korkki- tai uusionahkasomisteiset, säädettävät hihnat.

Kontti-reppu on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa.

Lisätiedot

Materiaali uusionahka

Uusionahan valmistuksessa käytettävän nahan raaka-ainetoimittajiksi hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka ovat CITES:n (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora) hyväksymiä toimittajia. Valmis uusionahka on valmistettu 90%:sti uusiutuvista luonnonmateriaaleista eikä se sisällä ulkopuolisia synteettisiä kuituja. Materiaali on ÖKO-TEX® -sertifioitu. Valmistajan tuotantolaitoksella on oikeus käyttää EMAS-ympäristömerkkiä (EU:n Eco Management and Audit Scheme).

Materiaali luonnon korkki

Luonnon korkki on uusiutuva ekologinen materiaali. Korkkitammen kaarna leikataan käsin huolellisesti noin 9-10 vuoden välein puuta vahingoittamatta. Ikääntynyt puu kasvattaa paremman laatuista korkkikaarnaa ja samalla se sitoo hiilidioksidia pidempään. Tarkan käsittelyn ansioista korkkitammet voivat elää jopa 300 vuotta vanhoiksi.